új világrend

„A bizonyíték hiánya nem azonos a hiány bizonyításával."

 


 

A Maják szerint 2012-re történik valami, amitől teljesen megváltozik minden.
Egyesek azt mondják, akkorra lesz a VilágVége, mások azt mondják Dimenziót váltunk és eltűnünk, felemelkedünk.

Mi is az igazság?

Nos, ez csak a Te választásodtól függ!

Lehet, hogy hihetetlen, de így van!
Talán már észrevetted te is, hogy mennyi minden változik körülötted és a világban az elmúlt években?
Nézz vissza az elmúlt 2-3 évedre és fel fog tűnni, hogy felgyorsult minden, rengeteg dolog már máshogyan működik, mint azelőtt. A világban eluralkodott a káosz, kiszámíthatatlanná vált szinte minden.

Nincs olyan, ami biztos lenne, biztonságot nyújtana nekünk.


Az emberek többsége könnyen manipulálható, a média igyekszik nap, min

Mi történik a Földdel 2013-ig?

 

2012 végén, illetve 2013-ban nagy változások lesznek bolygónkon. Ennek okai:

1. Véget ér a 26000 éves Föld-Nap-Plejádok keringési ciklus
2. Lezárul a Galaktikus Középpont körüli keringés 230 millió éves periódusa
3. A Nagy Központi Nap körüli végtelen hosszúságú körpálya két végpontja is záródik.

2013-ig a következő események fognak lezajlani:

1. Pólusváltás történik, ezáltal megváltozik a Föld Naphoz viszonyított helyzete
2. Egyidőben a Napban is pólusváltás zajlik le, ezáltal megváltozik a Plejádokhoz viszonyított helyzete
3. A Plejádokon is bezárul az aktuális spirálkör, így megváltozik az Orionhoz viszonyított helyzete
4. Az Orion teljesen felbolydul, 24 órára elsötétül, ez alatt a rendszer minden csillagán és bolygóján pólusváltás megy végbe
5. Az Orionon felszentelve újra megnyílik a galaxisok közötti átjáró
6. A Szíriusz az egész világmindenség misztériumiskolájává lép elő
7. A Naprendszer keringési pályaképe megváltozik, az Alcyone helyett – az egész Plejádok csillagrendszerrel együtt – a Szíriusz körül kezd el keringeni.
8. A galaxis ezen karjának a Szíriusz lesz az új központi napja, a Plejádok pedig be fog olvadni a Szíriusz csillagrendszerbe.

Jelenleg bolygónk már a fotonövezetben tartózkodik, eddig a peremén haladtunk ki-be sodródva. A fotonövezet a Galaktikus Középpont magas rezgéstartományú kozmikus kisugárzása. 2000-ben léptünk be ebbe az övezetbe, egyre mélyebbre tartunk és 2000 évig fogunk benne tartózkodni.

A fotonövezetbe lépésünk hatására a változások már elkezdődtek. A Föld galaktikus Nap-beavatása miatt egyre több áradás, földrengés és vulkánkitörés lesz megfigyelhető. A kontinensek arculata át- és átrendeződik, majd bekövetkezik a pólusváltás.

A pólusváltás emberekre gyakorolt hatása

A pólusváltást követően a Föld (és az Univerzum) evolúciós folyamatával szinkronban dimenzióváltás következik be. A Föld keringési pályája addigra már teljesen a fotonövezet hatása alá kerül, így csak azok lesznek képesek a folyamatot a Földön, a fizikai síkon túlélni, akik erre felkészülnek.t nap fokozni félelmeinket, bizonytalanság érzetünket.
Már-már úgy érezzük nincs is megoldás, nem tudunk semmit tenni, hogy jobb legyen, Boldog életet élhessünk!

Van megoldás

 

Vajon elgondolkodtunk-e már azon, hogy ha az ember eredeti állapota  a boldogság lenne, miért élünk mégis másképp?

 

Elnyomva, vagy épp a pénz által vezérelve?

 

Ha a világ politikái annyira igazságosak,mint ahogyan lefestik magukat... miért van a világon éhség, járvány, nyomorúság? Ha ennyi pénz van a világon, akkor miért nem jut a szegényeknek, betegeknek, elnyomottaknak belőle? Miért engedi a világ hogy éhezzenek és nyomorogjanak a Föld túloldalán emberek száz milliói .......!!??

 

 

MERT:

 

A világ összes szenvedését a kedves politikusaink és azok elődjei hozták létre évezredeken át.

 

Szánt szándékkal teremtettek nyomorúságot,éhínséget, rabságot, kiszolgáltatottságot, tartottak félelemben tömegeket, nyomorították meg bolygónkat az összes élőlényével együtt.

 

Ha nem így tettek volna hosszú évezredeken át, az emberiség nagyon hamar megvilágosodott volna és mára már nem egy beteges, pénz-karrier, és hatalommániás, kormányok által kiszolgáltatott, manipulatív tömeg lennénk, hanem egészséges, megvilágosodott szeretetteljes létezők, hatalmas tudással arról, h kik vagyunk valójában, honnan jöttünk, hová tartunk! 

 

A világ összes háborúja, éhínsége, nyomora szánt szándékkal lett teremtve, hogy sose érjük el az igaz egészséget, boldogságot. A pénz és a politika rabjai lettünk, ma úgy tudsz boldogulni ha  a másik nyakán áttaposol, ha Te nem teszed akkor a Tiéden fognak.

 

A Teremtő mára megelégelte a sok szenvedést a bolygón, hamarosan elérkezik az Új Spirituális korszak!! Ennek jelei több éve láthatók: Egyre több közöttünk a látó, gyógyító,spirituális tanító akik felnyitják szemeinket miben élünk!

 

 Atlantisz és Lemúria óta  a sátán vette át a hatalmat a bolygón a politika és a pénz által. Milyen furcsa h azt senki sem hangoztatja, kik vagyunk, miért itt élünk, miért ez a sok szenvedés , betegség, nyomorúság..Helyette a tv-ben csak a legprimitívebb dolgokat  látni, milyen érdekes hogy a valódi tudást sehol nem osztogatják!

 

Tudatlan pénzes emberek mondják meg, mikor keljünk, mit dolgozzunk, hogyan éljünk. Az emberiség szabadnak született!!!  Milyen jogon kényszerít bennünket bárki is bármire?

 

Milyen jogon manipulálják az emberek milliárdjait?

 

A politika és a Vatikán mélyen hallgat, mélyen a széfjükben eldugottan őrzik a nagy titkokat, honnan származik az emberiség, és mindenféle halandzsákat hallani! Karrieristáknak nevelik a fiatalokat, hangoztatják, h a pénz az Úr.

 

 Az AIDS-re és rákra már réges rég óta megvan a megoldás, milyen fura mégsem tud róla senki ugye?  Hamarosan átírhatjuk történelemkönyvünket, mert eljön az igazság pillanata, amikor lehullik a lepel az oly féltve álcázott titkokról, az egész Univerzumról! 

Napjainkban ÚJ KOR van születőben, hamarosan mindenki szeme láttára kiderül az igazság, kik vagyunk valójában...feltárul az emberiség valódi történelme, ami minden falat megrenget, minden hazugságot eltüntet!  Hamarosan elérkezik a nap, amikor a média hazugságai helyett a valóságot fogjátok hallani, több százmillió felvilágosult létező hangoztatja már az igazságot s a számunk napról napra csak növekszik!

 

Le az összes hazugsággal, manipulációval, nyomorral, éhínséggel! Le a világ hazug politikáival, és elő azokkal az emberekkel akik a változást akarják!!!

 


Az oldal egy olyan speciális lap, ami nem általános  információkat nyújt az ezotériából, hanem van egy olyan Kép sajátos jellege, hogy csak és kizárólag a jelennel és a jövővel foglalkozik, a következő évekkel,amik hatalmas változást hoznak, azaz a bolygószintű változásokról lesz szó.

 

A politika és a gazdaság megrendüléséről, ahogy napról-napra több fény érkezik bolygónkra, mit várhatunk 2008-tól miért volt jelentős 2007 stb.
Illetve,hogy ertsük az egész lényegét,ehhez ismernünk kell pár évre is visszamenlőleg a folyamat kezdetét.

 


Ha tehetitek,ajánljátok ezt az oldalat ismerőseKépiteknek, terjesszük
a fényt és az igazságot a bolygón,hadd jusson el minél több személyhez. 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 32
Heti: 128
Havi: 1 219
Össz.: 272 553

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 mi is történik?!!!
új világrend - © 2008 - 2024 - uj-vilagrend.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »