új világrend

„A bizonyíték hiánya nem azonos a hiány bizonyításával."

 


 

 

Mielőtt jobban belemerülnél a további cikkek olvasásába, már itt az elején szeretném egy kicsit bővebben kifejteni, miért fontos az itt olvasott információk továbbadása szeretteinknek, barátainknak, rokonainknak, ismerőseinknek!

 

Sajnos a médiának, a sajtónak köszönhetően nagyon sokan még mindig nem tudják, hogy bolygónk több éve a FÉNY felé az 5. dimenzióba tart! A Teremtő ideje elérkezett, és úgy döntött visszaveszi a gonosz erők karmaiból a 3. dimenzióból (amiben jelenleg élünk) az 5. dimenzióba Földünket!

 Kép

A kapzsiság,a rosszindulat,  a tömegek manipulálása véget ér  a bolygón !! Közeledünk a nulladik perchez! !!!A Jézus és Mária jelenések, az égi üzenetek száma is megszaporodott!

 

Miért nem tudhatunk mégis ezekről? Miért tömik még  az emberiség fejét agymosással, hazugságokkal,idióta reklámokkal, még ebben a kritikus időszakban is?

 

Mert: A politikusok mind jól tudják,  a tőzsdék, mind össze fognak omlani, nekik nem érdekük egy tudatos, felvilágosult civilizáció! magyarán nem kötnek mindent az orrunkra!

 

Nagyon meg fogtok ennek ellenére mégis lepődni, amikor egy hatalmas befolyásos csoport , aki nem e sátáni világ érdekei mellett áll, hanem a másik oldalt, a FÉNYT képviseli: Egy nap be fogják jelenteni a médiában és sajtóban az igazságot!

 

El fogják ismerni, hogy léteznek földönkívüliek..de nem csak hogy léteznek, hanem jóindulatúak és az emberiség megmentésére érkeznek hamarosan! Több éve közvetítik üzeneteiket számunkra, amik figyelmeztető jellegűek!

 

Megmenteni? Ugyani kitől, mitől? Kérdezhetnéd..Hiszen van akinek jól megy, új autó, új ház, mosolyognak az emberek a fényképeken, hogy minden rendben..Ugyan mégis kitől kellene minket megvédeni,megmenteni?

Hiszen van élelem, van még vizünk, gáz stb..arra sokan nem gondolunk,hogy a nagyhatalmak ha úgy döntenek bármikor elzárhatják a csapokat, jogukban áll! Övék az egész világ, jelenleg még megtehetnek az emberiséggel bármit! Feltéve ha az égiek ezt engednék!

 

 És az élelmeink? Tele vannak rákkeltő vegyületekkel..Hogy ezzel is a gyógyszeriparuknak kedvezzenek!

 

Egy egészséges civilizációban nincs gyógyszer, mivel nincs betegség! A legtöbb betegség és vírus bizony a nagyhatalmak kreálmánya.

 

Lehet azt látod magad körül,hogy sokan jólétben élnek..de biztos egy biztonságos világban élünk? Ahol a közbiztonság egyenlő a nullával, az egészségügy is csak ártani tud, a politika korrupt, Kép és az emberiség nyakába eregetik a járványokat és elhitetik, hogy meg akarnak miket védeni!! Persze pár embernek megengedik,hogy kiváltságos alapon jóléthez jusson..

 

Virít a pornóipar, a kiskorúak között is már terjed a drog és a prostitúció..érezni lehet,hogy nem jó kezekben van világunk!

 

A földönkívüli civilizációkat gonosznak tüntetik fel a filmekben, lásd például: Függetlenség napja!  Aki látta a filmet tudja miről beszélek! Ahol már megint USA-t állítják be fő megmentőnek..

Inkább minket kellene megvédeni USA  szorongató kezeitől, ami mindenhová elér! Minden ország és politikus csak az USA jóváhagyásával működhet!

 

A Földönkívüliek több éve figyelmeztetik az emberiséget !!

 

Elszennyezték a bolygót, kiírtják a lakosságot és ha nem jönne földönkívüli segítség senki sem maradhatna életben!

 

A nagyhatalmak jelenleg is azon dolgoznak, hogyan tudnák megritkítani a népességet és még több hatalomra szert tenni, még annak ellenére is...hogy Ők jól tudják, ha kell: 

 

 A FÖLDET EVAKUÁLNI FOGJÁK A BÉKÉS CIVILIZÁCIÓK VÉGSŐ ESETBEN!!!!!

 

Minden áron meg akarják ezt akadályozni!!!! Eltüntették már korábban  az összes UFO-król szóló dolkumentumot és még sorolhatnám milliónyi gaztettüket!

 

Látók, gyógyítók,ezoretikus-spirituálsi tanácsadók figyelmeztetik az emberiséget, hogy nyissák ki szemüket, és lássák meg , hogy az Új Világ sebesen érkezik! Az idő felgyorsult fizikai értelemben is nagyon közeli az első kapcsolatfelvétel az űrtestvérekkel ! 

 

Ezért segít sokat, ha továbbadjátok a hírt legalább ha csak 5-6 embernek a szűk családi körötökben...már számukra ez is hatalmas segítség, hogy nem fognak besokkolva,meglepődve állni és csak nézni maguk elé, amikor elérkezik az idő és a Teremtő visszaveszi a bolygót a FÉNYBE és leküldi  a békés civilizációkat értünk!

 Kép

Ez a nap nagyon közeli! 2011-ben nagyon nagy rá az esély, hogy megtörténjen! 2012. december 21. a végső dátum, eddig mindenképp be fog következni, hiszen pl. a Maya naptár ekkor lejár!

 

Ez pedig a Nyugati világkép  a tőzsde, a drog-és pornóipar, és még sok megengedett aljasság végét hozza el magával!

 

 

 

Akkor itt az igazság a Földönkívüli civilizációkról:

 

- BÉKÉS CÉLLAL ÉRKEZNEK

 

- VÉGSŐ ESETBEN EVAKUÁLNI FOGJÁK A FÖLDET, HA EZ SZÜKSÉGES

 

-MINDENKÉPPEN JÖNNI FOGNAK ÉS VELÜNK FOGNAK ÉLNI, EGY TÁRSADALMAT ALKOTUNK MAJD VELÜK!

 

-HA ITT ELDURVULNAK A DOLGOK A NAGYHATALMAK ÁLTAL, AKKOR EGY  MÁSIK HELYRE VISZNEK BENNÜNKET...ÉS AMINT MEGOLDOTTÁK ITT FELADATUKAT VISSZAHOZNAK BENNÜNKET ÉS AZ ÚJ VILÁG MÁR ITT SZÜLETIK!

 

-SOKAN VAGYUNK MI IS , AKIK KÖZÜLÜK SZÜLETTÜNK LE SEGÍTENI FELEMELNI A FÖLDET A MAGAS FREKVENCIÁKKAL, CSAK MÁR ELFELEJTETTÜK, KIK IS VAGYUNK ÉS HONNAN JÖTTÜNK...

 

 - SZÓVAL MÉGSEM OLYAN IDEGENEK AZAK A NAGYHATALMAK ÁLTAL ELNEVEZETT "IDEGENEK"

 

- NEM FOG  2012-BEN ASZTEROIDA A FÖLDNEK CSAPÓDNI, ÉS A NAGYHATALMAKNAK NEM SIKERÜL FELVONULTATNIUK A PUSZTÍTÓ 3. VILÁGHÁBORÚT !!!

 

-SENKI NEM FOG MESTERSÉGESEN ELŐÁLLÍTOTT JÁRVÁNYOK ÉS BEÜLTETETT MIKOROCHIPPEK HALÁLOS ÁLDOZATÁVÁ VÁLNI A NAGYHATALMAK ÁLTAL: MERT AZ ÉGI SEGÍTSÉG A KELLŐ IDŐBEN MEG FOG ÉRKEZNI  !!!

 

- NEM LESZ IDEJÜK ELZÁRNI A VÍZ ÉS GÁZCSAPOKAT, MERT A TEREMTŐ AZ UTOLSÓ PILLANATBAN LE FOGJA ÁLLÍTANI A TERVÜKET!

 

-NEM TUDJÁK A NAGYHATALMAK MEGAKADÁLYOZNI  A FÖLD FÉNYBEMENETELÉT, MERT ŰRTESTVÉREINK ÉS AZ ÉGI ANGYALI CSOPORTOK ELLEN KÜZDENIÜK OLYAN, MINTHA MAGA ISTEN ELLEN KÜZDENÉNEK !!!

 

 

Véget ér az a világ, hogy a gyermekeiteket nem meritek biztonsággal utcára engedni..

- hogy a beteget még betegebben adják ki a kórházakból vagy el sem látják őket ( mert betegség nem is fog létezni!!  )

 

- hogy tombol a rák, az AIDS,  a nyomor , a prostitúció, a züllés, a drog, véget ér, hogy elmeháborodottak lesztek a munkahelyeitektől és a zsarnokoskodó rosszindulatú főnökeitektől és úgy általában attól, hogy már felkelni is fáj reggel!

 

-ez a világ maga fog megszűnni úgy ahogy van, mert erre rendeltetett! Az Új ÉG és Új Föld elérkezik! Tudnia kell mindenkinek! MINDENKINEK JOGÁBAN ÁLL MEGTUDNI AZ IGAZSÁGOT! SEMMILYEN KORMÁNY NEM KÉNYSZERÍTHET MINKET SEMMIRE,  ÚJ VILÁGOT ÍGÉRTEK NEKÜNK ÉS A FÖLDET MI ÖRÖKÖLJÜK MEG!

 

- És véget ér az is,hogy a gyógyszeripar és a pszichiátriák a Ti lelki nyomoraitoktól gazdagodnak..Mert ez a világ erre volt építve!

 

Lehet nem tudtad...honnan is tudhattad volna..mikor senki sem mondta..Amikor még gyávaságában az is mosolyog, aki belül szétszakad ettől a világtól...DE beáll a sorba, mert nem tud, nem mer mit tenni. Vagy nem is akar..

 

Honnan is gondolhattad volna, hogy egyszer bekövetkezik a földönkívüliek elérkezése, amikor minenki csak hülyeséggel tömi a fejünket

 

Ha csak azzal, hogy kimásolod ennek az oldalnak a linkjét és e-mailben elküldödKép pár embernek,hogy legalább a nyitóoldalt olvassa el, már nagyon sokat segítettél! na ez elég körlevél jellegű szöveg lett! De ennek pont ez a lényege nem írhatok mást!

 

Eljön a nap, amikor azok, akik nem tudtak erről és nem jutott el az információ, sokkot fognak kapni akkor, amikor  végső esetben a Földet evakuálni kell. Megjelenik több százmillió űrhajó, sokan pedig nem is hiszik a mai napig, hogy léteznek!

 

Nem hogy léteznek, de az emberiség megmentésre szorul !!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 48
Heti: 203
Havi: 1 291
Össz.: 274 048

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 új világ
új világrend - © 2008 - 2024 - uj-vilagrend.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »